HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG

HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG Meer dan 8 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 257 beoordelingen
21 aug 2019 om 7:12 Eten was koud, we hadden gevraagd om om half 1 te leveren, we kregen het eten pas om half 2. Eten was koud & de bestelling was fout
12 aug 2019 om 22:07 Super lekker. Alleen hadden we duidelijk bij onze bestelling gezet waar het afgeleverd moest worden. Blijft de bezorger in zijn auto zitten tutteren tot er iemand komt. :/
5 aug 2019 om 18:57 Delivery was right on time but the pizza was cold
30 jul 2019 om 22:24 Alles was dik in orde
28 jul 2019 om 21:56 Heel snel geleverd; alleen pizza was niet volledig voorgesneden; maar voor de rest heel goed
28 jul 2019 om 19:26 Heel goede service.
26 jul 2019 om 17:01 Het ging na 50 min geleverd worden.. Toen ik 65 min gewacht heb, heb ik gebeld. Ze waren onderweg (ik denk dat ze toen pas vertrokken zijn). Eten was niet meer warm.. De bezorger was wel vriendelijk..
22 jul 2019 om 2:14 Veel te veel saus meer saus dan iets anders
4 jul 2019 om 11:09 De bestelling was een pizza salami, een dürem en een ICE TEA. Ze wisten niet waar ze het moesten leveren ze hebben gebeld voor te vragen waar. Wij hadden bij take away dat allemaal ingevoerd. Wij hadden een pizza met pepers aan gekregen een dürem en geen