HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG

HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG Meer dan 8 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 288 beoordelingen
8 dec 2019 om 19:24 Bijna 2u moeten wachten.. 2x gebeld waar ze dan zeggen dat je bestelling onderweg is... om dan na je laatste telefoontje nog 30min moet wachten....
1 dec 2019 om 23:37 Bestelling was inorde maar had 18:15u gezegd voor te leveren en stonden om 17:30u al voor de deur voort zelfde geld was ik nie thuis
30 nov 2019 om 20:57 Die,zijn niet aan men deur gekomen ergens in de straad met de excuus dat het donker was, mijn bestelling was niet compleet (1 drank te kort die ik wel heb betaald en de levering was niet gratis voor een bestelling van 46€ eten was ook niet lekker spijtig
28 nov 2019 om 20:23 Super lekker en veel sneller geleverd dan de app aangaf!
26 nov 2019 om 17:41 Etler hiç güzel pişmemiş ti döner eti ise kurumuş tu
14 nov 2019 om 17:36 Ik heb niet alles gekregen, maar hier wel voor betaald..
9 nov 2019 om 23:57 Lekker gegeten
5 nov 2019 om 19:36 Laat geleverd. Koud eten. Sausjes waarvoor betaald was niet meegekregen. Geen pepertjes. Er zaten ajuinen in de kebab terwijl we aangegeven hadden dat dit niet mocht. Al bij al een slechte ervaring..
2 nov 2019 om 15:52 Volledig verkeerde bestelling ontvangen na een uur. Dan weer een klein uur wachttijd. Nu dit kan altijd gebeuren maar toen ik naar het restaurant belde om dit te melden kwam ik aan de lijn met een zeer onvriendelijke vrouw. Spijtig want eten is wel goed.
3 okt 2019 om 20:54 Lekker eten en vriendelijke bediening al veel besteld hier en zal dat ook zeker blijven doen!
2 okt 2019 om 19:21 Lang wachten. Veel vet in de kip.