HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG

HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG Meer dan 8 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 649 beoordelingen
22 jul 2021 om 20:24 Sneller geleverd dan aangegeven! Superlekkere pizza!
19 jul 2021 om 19:38 1,5 uur wachten terwijl 40 min was gezegd , Dürüm met groenten terwijl zonder groenten was gevraagd. Eten bij levering gewoon koud
19 jul 2021 om 2:00 Heel grof aan de deur en vroeg waarom ik niet bestel bij de eetzaak naast mijn appartement en hij zich hiervoor schaamde om voorbij hun zaak te rijden.
18 jul 2021 om 10:49 Het eten was super lekker , wij hadden shoarma en het vlees was top , ik miste wel beetje groenten maar het was lekker . De levering was snel , 45 min waren aangegeven en 20 min heeft het geduurd . Dank u wel , het was lekker !
18 jul 2021 om 9:11 het was niet lekker veel te veel vet we hebben het niet opgegeten
17 jul 2021 om 7:06 Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader
17 jul 2021 om 2:50 Meer als 75 min wachten dan die uitleg dat een buur zogenaamd mijn bestelling had gekregen en had opgegeten enzv zever zever eten gemideld. Nooit meer beter naar Oba eethuis!
15 jul 2021 om 19:30 Verkeerde bestelling geleverd
14 jul 2021 om 21:32 Zeer slecht, eten was koud en we hebben een anderhalf uur moeten wachten !!
12 jul 2021 om 19:54 Het was lekker
9 jul 2021 om 20:55 Super Lekker en super vriendelijk!!! Ook na zo laat een bestelling. Waren nog heel goed gezind en in slechte weer ook! Danku!
7 jul 2021 om 22:20 3uur in totaal. Ook nog eens niet te eten helft weg gegooit NOOIT meer!!! Rare bezorger.