HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG

HUZUR PIZZERIA KEBAB LEOPOLDSBURG Meer dan 8 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 273 beoordelingen
3 okt 2019 om 20:54 Lekker eten en vriendelijke bediening al veel besteld hier en zal dat ook zeker blijven doen!
2 okt 2019 om 19:21 Lang wachten. Veel vet in de kip.
27 sep 2019 om 9:08 broodje was lekker frieten en kipnuggets waren plat en vettig
15 sep 2019 om 18:36 Berzorger was te lui om uit de auto te stappen! Zo onbeleefd nog niet meegemaakt. Schandalig
15 sep 2019 om 2:12 Super snel geleverd. En heerlijke pizza! Nog lekker warm!
10 sep 2019 om 15:15 Bestelling geplaatst, meteen betaald. Zou je toch denken dat zij hun gedeelte van de bestelling nakomen? Een uur langer gewacht dat de eerst voorziene tijd van 65min levertijd. Gebeld en ze waren onderweg. 20min later was het eten er. Alles was koud...
4 sep 2019 om 21:25 Das nu al de tweede keer dat ik vraag zonder groenten en dat ik er tussen toch groenten heb
29 aug 2019 om 14:40 Heel lekker! Maar de pizza was niet zo goed gesneden.
21 aug 2019 om 7:12 Eten was koud, we hadden gevraagd om om half 1 te leveren, we kregen het eten pas om half 2. Eten was koud & de bestelling was fout